Spoštovani!

Bliža se praznični čas in strokovne delavke vrtca smo se tudi letos odločile, da pripravimo praznično stojnico s prostovoljnimi prispevki za šolski sklad. Mislimo, da bi v decembrskem času vsem prijalo malo več prazničnega vzdušja.

Praznična stojnica bo potekala v času od 12. 12. 2022 do 16. 12. 2022 med 14.00 in 16.00 uro pri glavnem vhodu vrtca.

Vabljeni ste tudi vi starši, da sodelujete in pripravite nekaj za na stojnico (izdelke, domače dobrote,…). Tisti, ki se boste odločili pomagati, napolniti stojnico, to sporočite svojim vzgojiteljicam, s katero se potem dogovorite, kdaj boste prinesli vaš izdelek. 

Vemo pa, da vsi nimate toliko časa ali možnosti kaj narediti, zato smo za vas pripravili tudi drug način, kako lahko sodelujete pri praznični stojnici. Na spodnji povezavi lahko zapišete pozitivna sporočila, ki bi jih v teh časih želeli sporočiti drugim. To so lahko pozitivne misli, lepe želje, nasveti, ipd. Nanašajo se lahko na praznični čas, trenutne razmere ali kaj drugega, kar si želite, da bi lahko povedali drugim in jim s tem polepšali dan. Število sporočil, ki jih lahko napišete, ni omejeno. Je pa zaželeno, da so ta krajša in predvsem spoštljiva. Pri tem lahko ostanete anonimni, če želite pa se lahko tudi podpišete.

Vaša lepa sporočila bomo skrbno uredili in v fizični obliki delili na stojnici. Tako se bodo vaše dobre misli in želje širile dalje in polepšale dan drugim.

Kolektiv vrtca vam vsem skupaj želimo lep praznični čas!

Povezava za lepe misli

Pomočnica ravnateljice vrtca: Renata Baznik                                    Ravnateljica: dr. Maja Matrić                     

Srečno otroštvo je eno najlepših daril,
ki ga odrasli lahko, ker imajo to moč,podarijo svojim otrokom.
Podarimo jim ga.

R. Cholmondeley

                                                                                                                                                             

(Skupno 231 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost