V petek, 10. 1. 202, je na osnovni šoli Jurija Dalmatina v Krškem potekalo področno prvenstvo v odbojki za učenke 8. in 9. razreda. Ekipa naše šole si je tekmovanje na področnem nivoju priigrala s 1. mestom na občinskem tekmovanju, ki je potekalo 10. 12. 2020 v telovadnici OŠ Brežice.

Tekmovanje na področnem nivoju so si izborile naslednje šole: OŠ Boštanj, OŠ Brežice, OŠ Leskovec pri Krškem, OŠ Jurij Dalmatin Krško in kot že omenjeno naša šola.

Naša dekleta so tekmovanje odlično začele, saj so prvo tekmo dobile z rezultatom 2:1 v setih proti ekipi in OŠ Boštanj. Na drugi tekmi so morale priznati premoč ekipi iz Krškega z rezultatom 2:0, a so se po porazu hitro pobrale saj so že naslednjo tekmo zasluženo z 2:0 premagale OŠ Brežice. Na zadnji tekmi pa so morale priznati premoč sovrstnicam iz OŠ Leskovec pri Krškem.

Ekipo naše šole so sestavljale: Lucija Z., Pia J., Zala P., Blažka K., Petra S. in Taja J. Na občinskem tekmovanju je naši ekipi pomagala še Hana H., ki pa se zaradi poškodbe ni mogla udeležiti področnega prvenstva.

Vsem puncam čestitke za prikazano igro in borbenost.

Zapisal:
Blaž Milar

 

(Skupno 217 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost