Spoštovani starši!

Vabimo vas, da se udeležite predavanja za starše “Družina in vrtec v skupni nalogi za odgovorno odraščanje”, ki bo v ponedeljek, 11. marca 2019, ob 17. uri, v jedilnici šole.

VABILO NA PREDAVANJE ZA STARŠE

Dr. Zalokarjeva je na Filozofski fakulteti v Ljubljani končala študij psihologije, na Medicinski fakulteti pa podiplomski študij iz “Predzakonskega in zakonskega svetovanja”.

Zaposlena je bila na Centru za socialno delo, nato pa v Zdravstvenem domu v Krškem, v otroškem dispanzerju in v Vzgojno varstvenem zavodu. Zadnja leta kot samostojna podjetnica prenaša logoterapevtska spoznanja v prakso. Za seboj ima čez štirideset  let praktičnega dela zlasti s področja psihologije osebnosti, medosebnih odnosov, pomena komunikacije in to v izobraževalnem, svetovalnem in terapevtskem delu. Njeno delo zajema več kot 300 strokovnih člankov, šest samostojnih knjig in več priročnikov. Študij je nadaljevala na Medicinski fakulteti v Zagrebu – smer Socialna psihiatrija in leta 1988 dobila naziv magistra medicinskih znanosti. V letu 1989 je v Münchnu na Süddeutsches Institut für Logotherapie pri dr.Elisabeth Lukasovi vpisala in končala triletni specialistični študij iz Logoterapije – terapije za smislom življenja. Njena strokovna pot se je nadaljevala z doktoratom iz psiholoških znanosti na Filozofski fakulteti in docenturo s področja psihologije osebnosti.

Od leta 1986 vodi doživljajske tabore v okviru Društva ljubiteljev narave Krško. Skrbi za vzgojni in doživljajski vidik delovanja društva ter je njegova sedanja predsednica.

Prisrčno vabljeni!

Pripravila:
Andreja Ninković, spec.

(Skupno 170 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost